ADIDAS LEISTUNG 16

Adidas Leistung 16 er Adidas nyeste topmodel – som blev præsenteret i forbindelse med vægtløftnings konkurrence i OL i Rio 2016.

Adidas Leistung 16 i detaljer

Adidas er en af ​​de ældste producenter af vægtløftere. Kig på bedste vægtløftere i verden, og du vil sandsynligvis se dem iført den utroligt populære Adidas adiPower efterfulgt af Adidas PowerPerfect 2. Forgængeren for adiPower er adiSTAR, som første gang blev udgivet i 2004 og i hvert fald i Tyskland, No længere tid at købe. På grundlag af denne vægt sejlsport støvle, begreberne alt, og faktisk for alle efterfølgende modeller, er baseret på. Designet, sålen og hælen fælles spille den ledende rolle. Ikke så længe siden, Adidas udgivet sine første vægt hæl sko, Adidas Torque, med et BOA lukkesystem, der skal sætte skub i komfort. Dette er også tilfældet, men salgstallene viser ganske godt, at det er alt andet end en bombe. Det afgørende punkt? Designet. Montering til Rio 2016, Adidas har igen vovet sig ind en vægt støvle med BOA lukkemekanisme, der bærer navnet “adidas leistung 16”. Hvorvidt den tyske mærke gør det bedre denne gang? nyt design Adidas Performance 16 Designet ydeevne Adidas præstation 16 er mindst interessant. Den øvre del er som sædvanlig lavet af syntetisk læder parret med maske i den indre foring. Hvad kan være godt for den ene er problematisk for den anden, da syntetisk læder er ikke særlig elastisk. Enten han sidder rigtig godt eller han føler sig som en Zwackjacke. Kvaliteten af ​​materialet er, som forventet fra Adidas, overordentligt god. Hvorvidt det hele er værd 1200 kroner, stadig tvivlsomt. Som positiv, men den oprindelige tabte farve ’sol rød “af adiPower blev nu brugt til Adidas power 16. Ikke kun det, han også ser forbandet som denne..

Høj hæl Der er imidlertid en væsentlig forskel i højden af ​​hælen, hvilket som bekendt, spiller en vigtig rolle i manglende mobilitet. I modsætning til de traditionelle 1,9 cm, den nuværende højde er nu kæmpestor 2,48 cm. Hvis du virkelig mangler mobilitet, Adidas Leistung 16 er lige højre! Hvis du er vant til højden af ​​adiPower, du er ikke rigtig varm med magt 16 – det føles lidt sjovt. Transmission af strøm er god, men når det er revnet det føles som om vægten kun forskydes til tæerne end på hælen. Hvorvidt den professionelle vægtløfter med fremragende mobilitet nu bringer en fordel, kan man tvivle. Adidas Leistung 16 fit bør svare til adiPower. Hvis man ser nøje, men det kan også være, at skoen er lidt smallere i front tå området. At vælge skoen for stor, men det anbefales ikke, da du har brug faste sko til styrketræning og ingen flip flops. Det BOA lukning system har en fremtid Adidas Leistung 16Now gange, det innovative BOA lukkesystem er igen på sit bedste, som er drejningsmomentet. I rådne øjeblikke, kan du bare smutte ind og ud igen uden at skulle binde dem ekstra. Derudover holder dig sikkert og trygt i skoene. Derfor kan det antages, at det også vil blive fundet i fremtidige vægtløftere. Konklusion om Adidas Leistung 16 Adidas Leistung 16 er mindst en interessant design sko. Hvis du allerede har et par adiPower eller endda et par af Nike Romaleos 2, vil du ikke have fået meget med performance 16. Prisen er tvivlsom og også Fersenkeil er sandsynligvis kun en lille gruppe mennesker, der har en uhyre dårlig mobilitet. Du kan ikke teste dem alligevel, og hvis du ikke er tilfreds, kan du sende dem tilbage. Shipping og returnering af skoen er gratis på Adidas.