Reebok Crossfit Lifter 2.0

Reebook Crossfit Lifter 2.0 er trods sit navn også en rigtig god vægtløftersko.

Klik her og find den billigste Reebok Crossfit Lifter 2.0 her

Reebok 2.0

Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0 i detaljer

Hvis du er vant til den traditionelle Crossfit look fra Reebok, vil du elske disse vægtløftning sko. Den øverste del af Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0 består af en luft-permeabelt materiale med en ekstra spænde, der giver dig den nødvendige stabilitet uden at kompromittere komfort. Dette er især vigtigt, når du bevæger tunge vægte.

Især på Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0, er det bemærkelsesværdigt, at tå området var fuldgyldigt læder, som forbedrer komforten af ​​en anden brik.

Et klip integreret i hælområdet har den fordel, at det styrker hele skoen og derudover stabiliserer foden. Stabilitet mangler ikke Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0 dermed. Selv standen lader intet tilbage at ønske. To velcro stropper holder din fod fast og stabil.

Ikke desto mindre stabiliteten ikke nærme Adidas adiPower, vores Mercedes-Benz, som vi siger så smukt. Derfor Reebok Crossfit Lifter Plus 2.0 skal være tilfreds med en lavere plads, for så vidt angår pris / ydelsesforhold er berørt.

Stabil og komfortabel på samme tid

Som materiale til sålen, er en pokkers hård plast, der anvendes, som nu skylden som standard af en god vægtløftning sko. Derudover er højden af ​​hælen er 1,9 cm og er derfor velegnet til folk, der ikke har nok mobilitet i anklen at gøre dybe squats.

Tip: Overfor Adidas Powerlift 2,0 denne sko er normalt. Bemærk, at du vælger din normale skostørrelse og ingen større eller mindre skostørrelse. Til den største bordet

Den U-formede materiale i mellemfoden for Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0 er nyskabende. Dette sikrer, at skoen kan tilpasses. Hvordan dette bør arbejde?

Skoen opvarmes til 200 grader Celsius, hvilket gør materialet blødt. Bagefter er det bæres i et par minutter og dermed tilpasser sig perfekt til den respektive form af foden. Uanset hvad det betyder, kan alle tænke på sig selv – absolut høj klasse komfort.

For hvem anbefales disse sko
Uanset om crossfits eller vægtløftere, Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0 tilbyder den ideelle blanding af begge verdener, som dog også har sin pris. Ekstremt hård og stiv, men stadig meget behagelige at have på – en rigtig hybrid, som også findes i mine damer version.