Inov 8 fastlift 370

Inov 8 har med sin fastlift 370 vægtløftersko, leveret et rigtig godt produkt der kan konkurrere med Adidas og de andre sko. Skoen er lavet med den nye og rigtig fede BOA lukning, der giver en meget tætsiddende sko.

Find den billigste forhandler af Inov 8 Fastlift 370 her

Inov 8 Fastlift 370
Inov 8 Fastlift 370

Inov-8 har etableret sig i de seneste år, at outfitter for TrailRunner Både for Crossfitter og atleter i området funktionelle fitness på markedet med sine sko og sin funktionelle tøj. Desværre er der kun få tests eller anbefalinger for Fast lift 370 Boa, Selvom købet af denne sko er virkelig det værd.

Hvis du er iført Fast lift 370 BOA, den lette vægt af skoen er meget hurtig. Mens klassiske og rene vægt hæle er temmelig tunge, denne sko kommer som en sammenligning af fjervægt. Dette er naturligvis en klar fordel i at køre, hoppe reb eller kasse hopper. Den lette Fast elevatoren ikke har nogen negativ virkning på dens stabilitet, tværtimod. Den Inov-8 var lige så overbevisende som sine konkurrenter med øvelser fra vægtløftning samt knæbøjninger og push-øvelser. For eksempel er hælen sålen Øget i hælen området, som det er sædvanligt med vægtløftning sko, og er meget stabil, hvilket garanterer et sikkert og stabilt niveau under kraftige øvelse øvelser. I forfoden, dog de sålen er lidt blødere og mere fleksible, hvilket bedeutet, dass skoen kan derfor anvendes til andre øvelser: såsom sprints. DOG denne front eneste område har ingen profil, som vi finder det i sammenligningen model, Reebok Lifter 2.0. Så den model af Reebok er lidt blødere i forfoden område og har en lidt mere dæmpning.

En funktion gjorde gør Hurtigløft 370 BOA skille sig ud fra mængden, og som vi tror, ​​er langt overlegen i forhold til sine konkurrenter, er det unikke snøring system, som dermed giver skoen en del af sit navn. Det Boa® Lukning Systemet kan være kendt for nogle læsere fra snowboard støvler. Snørebånd og remme er ikke tilgængelige her. I stedet for denne ene finder på Fast lift to boremaskiner, med Hvilke skoen kan lukkes og åbnes. Fordelen er, dass die snøring systemet trækker jævnt rundt om foden som en wire fletning så gjorde kan oprettes ingen individuelle trykpunkter. Hvis du har snøring system, men lidt for stramt spændt – foden Bør ikke endeligt klemt – så bare en lille twist på hjulet og alt passer igen. Det er derfor den anden fordel ved Boa® systemet: skoene er simpelthen hurtige til eller fra her absolut intet system med normale snørebånd kan konkurrere ..

I CrossFit boksen, den hurtige elevator, som helt Call overbevisende. Hvorvidt den olympiske vægtløftning og andre tunge øvelser, eller betingede øvelser: såsom løb, windsurfing og burpees, den Inov-8 var ideel, giver stabilitet og fleksibilitet de nødvendige. Som en hybrid model for anvendelsesområdet SVARER DERFOR en perfekt sko. Som i tilfældet med Reebok Lifter 2.0, Inov-8 Fast lift 370 så Gælder for factthat skoen er kun egnet til længere optøning enheder, farve: såsom lange ture eller utallige reb hoppe. Her vil vi hellere anbefale en sko som Reebok Nano 5 fra vores første test. Hvis du ønsker at bruge Inov-8, hvortil det hvad designet, nemlig til vægtløftning og under en træning Muligvis blandet med øvelser fra andre områder, er den hurtige løft 370 BOA bedst tjent. En klar anbefaling!