Inov 8 Fastlift 335

Inov 8 Fastlift 335 er et forfriskende pust på vægtløftersko scenen.

Klik her for at find den billigste Inov 8 Fastlift 335 på markedet.

Inov 8 fastlift 335
Inov 8 fastlift 335

Producenten Inov-8 kan være stadig noget ukendt i verden af ​​vægtløftning, men det er ingen grund til at tage Inov-8 Fastlift 335 nærmere. Den Inov-8 Fastlift 335 er en avanceret sko til professionelle skiløbere og især for CrossFit interval. Efter udpakning, men vi fandt ud af det samme, at Inov-8 havde designet en hybrid sko ligner modeller fra Reebok, CrossFit Lifter 2.0 og CrossFit Lifter Plus 2.0 med Fastlift 335. Det betyder, at anvendelsen af ​​Fastlift 335 er ikke begrænset til CrossFit men også klassiske vægtløftning og bodybuilding. Hvor godt det fungerer i praksis, vil du lære i denne test!

 

Inov 8 Fastlift 335

Inov-8 Fastlift 335 Vægt Boot Skoen er fremstillet af et meget tyndt syntetisk øvre materiale (såkaldt Nylon Ripsoft), som er forsynet med mesh indløb. I vores test, vi straks bemærket den resulterende vejrtrækning aktivitet Fastlift 335. Ventilationen er virkelig fænomenal og holder fødderne behageligt køligt. Samtidig, skoen er meget fleksibel og behagelig at have på takket være dette materiale, såsom den for en chunky Nike Romaleos 2 eller Adidas adiPower.

Da vi først klædt skoen, vi straks spurgt os selv: Hvor er skoen? 😀 Den Inov-8 Fastlift er virkelig EXTREM nemt! Med 335g på størrelse 42, han selv slår den tidligere vinder i kategorien “letvægt”, Reebok Crossfit Lifter 2.0. Til sammenligning Nike Romaleos 2 vejer omkring 500g. Imponerende hvad Inov-8 har gjort her, og det er ikke overraskende, at denne sko, især i CrossFit nyder en stadig stigende popularitet.

 

På grund af den lave vægt og den særligt høje fleksibilitet af skoen, kan foden roll off let ved gang. Dette opnås ved en såkaldt Meta-Flex teknologi, som anvender Inov-8 inden for forfoden. Dette holder forreste eneste område særligt mobile og Fastlift 335 minder dig derfor snarere af en komfortabel jogging sko i stedet for en stiv vægt boot. Korte sprint enheder og Burpees udgør derfor ikke noget problem med Fastlift 335.

 

Inov-8 Fastlift 335 vægtløfter Men Fastlift 335 kan også bruges til at løfte vægten eller har at gøre store nedskæringer? Vores test viser: Den Inov-8 Fastlift 335 kan bruges meget tydeligt også for vægtløftning! På grund af den tyndere øverste materiale og lav vægt, skoen ikke er så stiv og fast som en fuld-vægt adidas sko hæl, men foden er mere end nok for klassiske vægtløftning begivenheder som knæet bøje. Denne stabilitet opnås ved en kombination af snørebånd og velcro stropper over mellemfoden, som optimalt forankrer og fikserer foden i skoen. Sålen af ​​Fastlift 335 er helt flad og er fremstillet af et gummilignende materiale, som skaber en masse greb mellem skoen og gulv. En anden innovativ funktion af Fastlift 335: Den specielt struktureret eneste overflade med sine runde indløb i hælen området ikke glider foden selv på de jævneste gulvbelægninger.

 

Hælen af ​​Inov-8 Fastlift 335 er lidt mindre på 1.65cm, men er stadig stor nok til at sikre en tilstrækkelig dyb og sikker knæ fleksion samt støtte til mobilitet. Med denne “medium” kile højde, Inov-8 går sine egne veje og understreger igen den hybride karakter af skoen, hvis kile højde er således mellem den af ​​en klassisk vægt støvle og en normal flad sko. Det er særligt bemærkelsesværdigt, at Inov-8 bruger samme høj styrke TPU plast som top modeller af Adidas og Nike (adiPower og Romaleos 2) for hælen chassis. Sammen med den særligt lys nylon Ripsoft øvre materiale, Inov-8 bruger udelukkende high-tech materialer. Inov-8 beskriver den ergonomiske form af hælen som en Power-Truss teknologi, udvikle en unik pendant til det Adidas torsion system. Meget smuk! Som vist i fig.

 

Inov-8 Fastlift 335 vægtløfter Sammenfattende udtrykket “Inov-8” er den fastlift 335 program! Med sin fluevægt af 335g, den geniale eneste overflade, Meta-Flex teknologi i forfoden området og Power-Truss teknologi i hælen af ​​skoen, det Fastlift huser nogle nyskabelser, som vi aldrig har set før! Han behøver ikke at skjule fra hans umiddelbare CrossFit / hybrid sko konkurrent fra Reebok og de velkendte store producenter kan skære sig en skive af wa S Inov-8. De øverste modeller Adidas adiPower og Nike Romaleos 2 er naturligvis meget bedre egnet til Styrkeløft konkurrencer eller professionelle atleter med særligt store ambitioner i styrkeløft, men Inov-8 Fastlift 335 ikke ønsker at være i denne niche enten at være målrettet. Marathon kører er heller ikke omfattet af denne sko. Den Fastlift 335, på den anden side, er det ideelle CrossFit sko med, som alle vægtløftning øvelser samt mellemstore kører enheder og Burpee udfordringer kan gennemføres uden problemer. Inov-8 har formået at udvikle den mest perfekte hybrid sko eller all-round sko indtil nu (03/2016)! Med en pris på omkring 140 €, den Fastlift 335 er på mellemlang til høje prissegment, men målt ved de træk, at denne sko, prisen er mere end berettiget. Det er også rart at Inov-8 tilbyder denne sko i mange forskellige og undertiden også usædvanligt lyse farver. Designet ser konsekvent moderne uden at være for påtrængende. Skoen er af normal størrelse og lidt bredere end de smalle Adidas modeller. Men han er altid ikke så bred som en Romaleos 2 eller Do-Win Gong Lu II, men snarere ligger præcis mellem de to yderpunkter. Den Fastlift 335 er en hybrid igennem. 😉And som om det ikke var nok: >>> Inov-8 også tænkt på kvinderne med en specielt tilpasset damer modellen, Inov-8 Fastlift 315! <<< Eksemplarisk!