Adidas AdiPower

Adidas Adipower var skoen der udkom under OL 2012 i London – og var topmodellen indtil Rio 2016.

Vægtløfterskoen er meget udbredt og har du din gang i et træningscenter med en hvis seriøsitet er du med garanti stødt på AdiPower

Find den billigste forhandler af AdiPower her.

Adidas AdiPower
Adidas AdiPower

Adidas adiPower i detaljer

Meget stor ros går til designerne. Adidas adiPower design er enkel, men elegant og moderne. En rigtig blikfang, vil dine gym venner være jaloux. I vores øjne blot en af ​​de smukkeste modeller i testen.

Produktet kvalitet ser lige så godt. Skoen er meget godt færdig og består hovedsageligt af ægte læder, som er blevet forsynet med polyurethan. Polyurethan er en høj kvalitet plast, som bidrager til vægttab.

Hvis din træning er ekstremt sved-fremkaldende, luft mesh indløb yde den nødvendige gennemtræk. Gode ​​ildelugtende sko er allerede noget fint – hvorfor ikke købe Adidas adiPower?

Stabilitet på højeste niveau
For så vidt angår stabilitet angår, kan Adidas adiPower ikke sammenlignes med den Powerlift 2.0. Man kunne tro, at dette ikke er tilfældet, fordi begge sko har en støtte i hælen, men Adidas adiPower Vægtløftning sko stadig har et es i ærmet.

Årsagen til den ekstremt god stabilitet er en ekstra integreret overlay, der giver foden en endnu højere stabilitet – fint lavet, Adidas!

Det faktum, at denne model har også en Velcro strop, behøver ikke at sige. Den tyske kvalitetsmærke sætter absolut stabilitet i den kategori af vægt hæl sko – velcrobånd kan ikke mangler!
Adidas adiPower rød

Tunge squats er ikke et problem
Standard for en vægt hæl i denne pris klasse af Adidas er desuden også den ekstremt hårde sål, Steinhart lige som det skal være. Her er forskellen mellem entry-level model (Adidas Powerlift 2.0) og professionel model (Adidas adiPower) er særlig mærkbar. Her kan du købe adiPower til en favorabel pris

Mens 200 kg squats var ganske problematisk med nybegynder model, den professionelle model mestrer denne opgave med flyvende farver. Trods den høje stabilitet blev brugerkomfort ikke berørt.

Tværtimod den forreste sål er relativt fleksibelt og mere behageligt at have på. Takket være en såkaldt AdiWear teknologi i fodsålerne, har du også nok greb til at kunne træne selv på glat underlag.

Den rigtige hælhøjde for en optimal knæ flex teknik
Adidas adiPower har også en klassisk 1,9 cm høj hæl joint samt hans største konkurrent fra sin egen stald, er Adidas Power Perfect 2.

Denne højde er præcis montering når du ønsker at udføre dybe knæbøjninger uden særlig mobilitet. Den rigtige dybde beslutter, om du kan bruge dit fulde potentiale og opbygge mere styrke på lang sigt.

Vi vil fraråde den klassiske cross-raising med Adidas adiPower, men da vejen for håndvægt vil være længere på grund af en stigning i hælen området. Derfor kan du flytte mindre vægt.

Video om Adidas AdiPower